GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!


Längtar så mycket!

Varje dag så sitter jag och drömmer mig bort om den lilla krabaten som Havanna har i magen.
Jag vill att det ska vara 27 April, NU! Men det är ju bara 4 månader kvar..

Jag minns dagen som igår, dagen då jag såg Havanna första gången. Det var 8 Maj 2007. Hon låg så fint i spånet, helt ny. Jag var lycklig den dagen. Varje dag sedan dess har den hästen gjort mig glad. Det räcker att bara tänka på henne så blir man på bra humör.

Mitt lilla framtidhopp <3


Update.

Idag fick min lilla tös (Havanna) komma ut på en skrittur. Och det gillade hon verkligen, hon var pigg och framåt. Hon ville hels springa fort, men det ville inte jag, hehe.

Blev lite fotograferade idag. Imorgon ska det filmas! Johanna kommer och ska rida Labero.







Söndag

Lite mildare väder idag och det gillas!

Havanna: Red barbacka på henne (för första gången) i ridhuset. Hon skötte sig exemplariskt. Det är så himla kul att allt nytt går enkelt med henne. Fick henne att ta bra stöd i tygeln. Har börjat flytta henne lite åt sidorna (skänkelvikning), men bara några steg åt gången. Hon tycker att det är lite jobbigt men försöker så mycket hon kan.

Labero: Longering med inspänningstyglar. Måste jobba mycket med att han ska söka sig neråt och slappna av i hela kroppen.





Lördag

Longerade Havanna. Hade inspänningstyglar och hon var jätte fin! Lyssnade bra både framåt och tillbaka.





Fredag

Har inte haft vidare lust att blogga då Majsan har skadat sig. För snart två veckor sen trampade hon in en pinne i strålen, vi fick åka in akut till hästklinken i Skara. Hon stod kvar där i en vecka och nu har hon haft boxvila hemma en vecka. Idag var hon in till ATG i Karlstad och fick hoven omlagd och gipsad. Det börjar läka och ser bra ut. Hon ska fortsätta ha boxvila men får gå ut på korta promenader i ridhuset. Jag tycker så synd om henne när hon ska behöva stå i samma box hela dagarna och nätterna. Men jag pysslar om henne så mycket som det bara går och skämmer bort henne med godis och morötter. Det älskar hon!

Unghästarna ligger på låg träning. Longerar dom mycket, låter dom få busa/springa av sig i ridhuset. De är mer vilda än tama kan man säga!  Men i helgen ska jag rida om allt går som det ska :)

Här kommer en bild på Majsans toffel!




RSS 2.0