Bara en dag kvar!

Imorgon är det ingen vanlig dag, för det är min och Jörgen Jönssons födelsedag! Jag fyller hela 18 år och Jönsson fyller 38 ;)

Jag har inte haft tid att uppdatera på några dagar, har helt enkelt inte suttit vid datorn.

Men i söndags så red jag Majsan. Tog en tur i skogen sen blev det markarbete i ridhuset, min kära mor hjälpte mig. Hästen skötte sig utmärkt, hon var uppmärksam på vad jag ville. Red många olika och blandade övningar.

På lördag så är det terräng träning, ska bli så kul!



Dagens ridpass

Havanna: Hade tänkt att ta mig en tur i skogen, men regnet öste ner från himlen och det ville aldrig ge sig. Så det fick bli ett pass i ridhuset.
Honvar pigg och duktig idag, hade travbommar och avslutade med ett litet kryss.


Uppe med tuppen.

Vaknade precis kl. 07.00 - kände att det va lika bra att gå ut och släppa ut hästarna, då blir mamma glad om hon slipper det.

Drog upp rullgardinen och det spöregnade, hade stor lust att återvända till sängen igen. Men dagen blir längre om man går upp tidigt.

Jag drog på hästarna deras nya regntäcken och skickade ut dom i hagen med en stooor höpåse.

Labero är jätte fin i sitt nya täcke, glömde dock mobilen inne så kunde inte ta nått kort. Men det är köpt på hööks så jag tog en bild därifrån.



Havanna och Minta har ett varsitt sånthär. (Havanna på bilden)


Dagens..

Sista dagen på praktiken va det idag, sååå sorgligt! På måndag är det skola, har inte vart i skolan sen i våras! Jag tror att jag redan är skoltrött, haha.

Förra veckan kom ju Labero till mig. Åh så fin han har blivit. Han har växt till sig och blivit en stooor kille.

Idag red jag på honom, första gången sen 3-årstestet. Det är ingen annan som har ridit på honom sedan dess heller.
Jag longerade honom först så att han fick "bralla" av sig lite. Sen så hoppade jag upp och han brydde sig inte det minsta. Dock så tror jag att han har latat till sig i sommar, han struntade i mina skänklar. Men han kom igång efter ett tag. Han är så fin att rida.

Får se om jag tar mig en tur i skogen på honom, imorgon eller på söndag.

Dålig bildkvalité men det är från idag!

Ny sida!

Har knåpat ihop en ny hemsida (www.genbacken.dinstudio.se)
Den är VERKLIGEN under uppbyggnad - startsidan är inte klar ännu. Men det kommer bli bra när det är klart :)

Jag ville ha en enskild blogg och hemsida. Så på hemsidan kommer det allra viktigaste nyheterna komma upp och här ska jag skriva av mig allt som händer i min HÄST-vardag (kommer väl inte lite annat också, tex. ishockey..)

Även denna sida är inte helt klar ännu, ska få tag på nån som har tid och lust att göra en design och header åt mig. Jag har lust men inte tid.. Sen så är jag värdelös när det gäller koder osv.

Nej nu ska jag skriva ett annat inlägg ang. dagens händelser!

RSS 2.0